Hoe kunnen we u helpen?

Uw account sluiten

Let op: Als u uw account sluit, kunt u niet meer inloggen en kunt u hetzelfde e-mailadres niet opnieuw gebruiken om u opnieuw te registreren.

Om uw account te sluiten, gaat u naar Accountinstellingen , selecteert u Algemene instellingen, scrolt u helemaal naar beneden en klikt u op om uw account te sluiten.

tkvv3iypifklowfe.png?auto_optimize=medium

Het sluiten van uw account zal uw accountgegevens niet wissen. Om te verzoeken dat uw gegevens worden beheerd in overeenstemming met de AVG, neem contact met ons op en wij helpen u graag om deze gegevens te verwijderen.

o8tgbdv6lbzpd7rh.png?auto_optimize=medium