Hoe kunnen we u helpen?

Geblokkeerde bieders

Als verkoper kunt u elke bieder blokkeren. Ga naar uw Selling Dashboard en klik op de knop "Gebruikersbeperkingen" om de lijst met alle bieders te bekijken die u hebt geblokkeerd.

Wat gebeurt er als u een bieder blokkeert?

Wanneer u een bieder blokkeert, kan deze niet langer bieden op uw items. U kunt er ook voor kiezen om bieders in deze sectie te deblokkeren.

Bekijk geblokkeerde bieders

In uw verkopersdashboard kunt u ook een lijst bekijken van geblokkeerde bieders.

imiqkjdr40gqdley.png?auto_optimize=mediumxxl3knxdkczfkk1o.png?auto_optimize=medium